Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan: “Bu pisliği, askerimizin içinden temizleyeceğiz ki TSK’mız o tertemiz yapısına yeniden kavuşsun”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Paralel devleti kurmak için 40 yılı aşkındır çalışıyorlar. Bu pisliği askerimizin içinden temizleyeceğiz ki TSK’mız o tertemiz yapısına yeniden kavuşsun” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,...

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 23:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 00:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdoğan: “Bu pisliği, askerimizin içinden temizleyeceğiz ki TSK’mız o tertemiz yapısına yeniden kavuşsun”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Paralel devleti kurmak için 40 yılı aşkındır çalışıyorlar. Bu pisliği askerimizin içinden temizleyeceğiz ki TSK’mız o tertemiz yapısına yeniden kavuşsun” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Huber Köşkü’nden çıkarak önce Sarıyer’de Borsa İstanbul binası önünde şehit edilen 28 yaşındaki Fatih Satır’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde şehit olan Çetin Can’ın ailesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada açıklamalarda bulundu.
Şehit yakınlarına başsağlığı dileyerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şu ana kadar 240 şehidimiz var. Kim ne derse desin bu ülkeyi bölemeyecekler, parçalayamayacaklar. Bizi kıskandılar. Bizi kıskanıyorlar. Türkiye’yi küçültmek istediler. Türkiye’yi bölmek istediler. Onlar küçültmek istedikçe bölmek istedikçe Türkiye büyüdü büyümeye davam ediyor” dedi.
Kalabalığın ‘Dik dur eğilme’ sloganları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ Cumhurbaşkanınız Allah’tan başka hiç kimsenin önünde eğilmez. Sadece ve sadece Allah’ın huzurunda rükuda eğilir. O paralel devleti kurmak için 40 yılı aşkındır çalışıyorlar. Bu pisliği askerimizi içinden temizleyeceğiz ki TSK’mız o tertemiz yapısına yeniden kavuşsun. Şu anda bunu yapıyoruz. Polisimizin içinde ne kadar varsa temizliyoruz, yargıda ne kadar varsa temizliyoruz, devletin kurumlarında ne kadar varsa temizliyoruz. Yarın Tüm Türkiye’de Yenikapı’da olacak 80 vilayette tüm meydanlarda Yenikapı izlenecek” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.