Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EPAL’den darbe girişimine tepki

Avrupa Paletçiler Birliği (epal) Türkiye Ulusal Komitesi (tepal) Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, Millet İradesine Kimsenin İpotek Koyamayacağını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EPAL’den darbe girişimine tepki
Avrupa Paletçiler Birliği (EPAL) Türkiye Ulusal Komitesi (TEPAL) Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, millet iradesine kimsenin ipotek koyamayacağını söyledi.
TEPAL ve İnegöl Keresteciler Odası Başkanı, Ahşap Sanayicileri Derneği ve Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Başkan Vekili Muzaffer Balcıoğlu yazılı bir açıklama yaparak darbe girişimine tepki gösterdi. Muzaffer Balcıoğlu şunları söyledi:
“15 Temmuz gecesinde sokaklara fırlayan milletimizin her kesimden fertleri, tankların üzerine çıkarak, bombalara ve mermilere karşı cesurca direnmiştir. Kahraman milletimiz bu inançla ve kararlılıkla darbe girişimini püskürtmüştür. Bu süreçte, cumhurbaşkanımız, başbakanımız, hükümetimiz, polisimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin millet iradesine bağlı olan büyük bir kesimi darbecilere karşı büyük bir kararlılık örneği sergilemişlerdir. Çıkan olaylarda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Şimdi her zamankinden daha fazla demokrasimize sahip çıkmalı, sağduyuyla hareket ederek kargaşa ortamından yararlanmak isteyenlere asla pirim vermeden birlik ve beraberliğimiz sürdürmeliyiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.