Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Enver Yılmaz, Çankaya’da Başbakan Yıldırım ile görüştü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım İle Görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enver Yılmaz, Çankaya’da Başbakan Yıldırım ile görüştü
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çankaya Köşkü’nde Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü.
Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz arasındaki üçlü görüşmenin ardından, bugün de Çankaya Köşkü’nde Başbakan Binali Yıldırım, Başkan Enver Yılmaz’ı makamında kabul etti.
Hükümetin ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımları, yerel siyaset ile güncel konuların konuşulduğu görüşmede, Başkan Yılmaz tarafından, Başbakan Binali Yıldırım’a geniş kapsamlı bilgi verildi.
Yatırımlar, güncel konular ve Ordu siyaseti konuşuldu
Çankaya Köşkü Başbakanlık makamında gerçekleşen görüşmeyle ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, "AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı Çankaya Köşkü’nde yer alan Başbakanlık makamında ziyaret ettik. Sayın Başbakanımızla ülke konuları, yerel siyaset, güncel konular ve yatırımları konuştuk. Görüşmemizde kendisine Ordu Büyükşehir Belediyemizin projelerini anlattım. Hükümet yatırımlarıyla ilgili de bilgi verdim. Kendileri Ordu’yu ve Orduluları çok sevdiğini belirterek, Ordu ilimizi yakından takip ettiğini dile getirdiler" diye konuştu.
Başkan Yılmaz’dan teşekkür
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Hükümete teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Hükümetimize ve Başbakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere, Ordu iline her zaman destek verdiler. Onlardan aldığımız güçle, milletimize hizmet yolunda durmadan ilerliyoruz. Bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.