Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli Memurdan Başbakan Yardımcısına Teşekkür Ricası

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Tekirdağ Valiliği’ni ziyaret etti. Ziyaret çıkışında engelli memur Havva Tiryaki, Akdoğan’dan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerini iletmesini istedi.Süleymanpaşa Kaymakamlığı bünyesinde...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Tekirdağ Valiliği’ni ziyaret etti. Ziyaret çıkışında engelli memur Havva Tiryaki, Akdoğan’dan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerini iletmesini istedi.
Süleymanpaşa Kaymakamlığı bünyesinde memur olarak çalışan engelli Havva Tiryaki, akülü engelli aracıyla geldiği Tekirdağ Valiliği önünde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile görüştü. Tiryaki, Akdoğan’dan özürlüler için yaptığı hizmetlerinden dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerini iletmesini istedi. Havva Tiryaki’yi kırmayarak bir süre görüşen Akdoğan, danışmanına talimat vererek, Tiryaki’nin bilgilerini almasını istedi.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan ile görüşmekten mutlu olduğunu söyleyen Havva Tiryaki, “Özürlüler için yaptıkları hizmetten dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum. Bu teşekkürümü Bakan Akdoğan’dan Başbakanımıza iletmesini istedim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.