Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EMEP Kongresi'nde gazetecilere ve medyaya baskıya tepki

Emek Partisi (EMEP) 7. Olağan Kongresi ‘Barbarlığı yeneceğiz, işçi sınıfı kazanacak, haklar kazanacak’ sloganı ile başladı. Kongrenin açılışında konuşan Genel Başkan Selma Gürkan, basın mensuplarına ve medya kuruluşlarına yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EMEP Kongresi'nde gazetecilere ve medyaya baskıya tepki
Emek Partisi (EMEP) 7. Olağan Kongresi ‘Barbarlığı yeneceğiz, işçi sınıfı kazanacak, haklar kazanacak’ sloganı ile başladı. Kongrenin açılışında konuşan Genel Başkan Selma Gürkan, basın mensuplarına ve medya kuruluşlarına yapılan baskılara tepki gösterdi.

Ankara Kocatepe Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye EMEP, partililer haricinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekilleri İdris Baluken, Levent Tüzel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Melda Onur ile bazı sendikalardan temsilciler katıldı. Kongre, divan kurulu oluşturulması ve ardından saygı duruşunun yapılması ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan EMEP Genel Başkanı Gürkan, basın mensuplarına ve medya kuruluşlarına yapılan baskıya tepki gösterdi. Gürkan, "Basın ifade özgürlüğünün nerelerde olduğunu hepimiz biliyoruz. Medya kuruluşlarının nasıl tehditlerle, şantajlarla satın alındığını ve adeta AKP iktidarının sözcüsü ve mevzisi haline getirildiğini biliyoruz. Bu mevziye girmeyen basın mensuplarının, medya kuruluşlarının nasıl tehdit edildiğini, nasıl işten atıldığını, basın mensuplarının hizaya getirilme çabalarını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.