Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Emanetçi başbakan parti binalarına kendi resmini asmalıdır"

MHP Disiplin Kurulu Genel Sekreteri Yücel Bulut, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Milliyetçi Hareket'e meydan okumadan önce, Recep Tayyip Erdoğan'ın gölgesinde siyaset yapmayı bırakarak kendi kimliği ve kişiliğiyle siyaset meydanına çıkmasını...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Emanetçi başbakan parti binalarına kendi resmini asmalıdır"
MHP Disiplin Kurulu Genel Sekreteri Yücel Bulut, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Milliyetçi Hareket'e meydan okumadan önce, Recep Tayyip Erdoğan'ın gölgesinde siyaset yapmayı bırakarak kendi kimliği ve kişiliğiyle siyaset meydanına çıkmasını istedi. Bulut, "AKP Genel Başkanı olduğu günden bugüne kadar sözde Genel Başkanı olduğu parti binalarına kendi resim ve görsellerinin asılmasına dahi cesaret edemeyen ve eski AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın resim ve görselleri altında siyasi propagandasını sürdüren Sayın Davutoğlu, yasaya açıkça aykırı bu duruma son vermeli ve Milliyetçi Hareket'in cesaretini sınamadan önce kendi cesaretini ortaya koymalıdır." dedi.

"İKİNCİ FETRET DÖNEMİ"

Yücel Bulut, partisinin Tokat il binasında basın açıklaması yaptı. Bulut yaptığı açıklamada AK Parti iktidarının ülkeyi çeşitli algı operasyonları ile sürekli geriye götürdüğünü iddia etti. Yücel Bulut açıklamasını şöyle sürdürdü: "12 yıldır devam eden ve de Türk Tarihine İkinci Fetret devri olarak geçeceğinden zerre şüphe duymadığımız AKP İktidarı'nın, memleketi sürüklemiş olduğu buhran artık gizlenmez, inkâr edilemez ve üzeri örtülemez bir boyuta gelmiştir. İleri demokrasi vaatleriyle başlayan AKP İktidarı, günden güne kontrolden çıkan ve vatandaşı hakir gören bir zihniyetin, zorbalığa varan tasarruflarıyla anılır hale sürüklenmiştir. Cumhuriyet Tarihi boyunca yaşanmayan ne kadar rezalet varsa AKP İktidarı boyunca bir biri ardına yaşanır olmuş; Türk Tarihinin hiçbir döneminde örneği olmadığı kadar hainler, bölücüler ve işbirlikçiler devleti kuşatmış, milletimizin kaderi üzerinde adeta söz sahibi olmuştur."

"EMANETÇİ BAŞBAKAN PARTİ BİNALARINA KENDİ RESMİNİ ASMALIDIR"

Ahmet Davutoğlu'nun Milliyetçi Hareket'e meydan okumadan önce, Recep Tayyip Erdoğan'ın gölgesinde siyaset yapmayı bırakarak kendi kimliği ve kişiliğiyle siyaset meydanına çıkmasını isteyen Yücel Bulut,"Evvela siyaset reçeteleri yazmayı bırakmalı ve Usta'sının bölücülere yol veren siyasi üslubunun takipçisi olmaktan vazgeçmelidir. AKP Genel Başkanı olduğu günden bugüne kadar sözde genel başkanı olduğu parti binalarına kendi resim ve görsellerinin asılmasına dahi cesaret edemeyen ve eski AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın resim ve görselleri altında siyasi propagandasını sürdüren Sayın Davutoğlu, yasaya açıkça aykırı bu duruma son vermeli ve Milliyetçi Hareketin cesaretini sınamadan önce kendi cesaretini ortaya koymalıdır. Bu kapsamda Tokat İl Başkanlığımız tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan başvuru oldukça anlamlıdır.
Sayın Tokat il başkanımız ve değerli dava arkadaşlarımız Sayın Davutoğlu'nun Genel Başkanlığı sonrasında, siyasi nezaket gereği 90 gün beklemişler ve akabinde Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP binalarındaki görsellerinin kaldırılması için yasal başvuru yapmışlardır.
Bu başvuru MHP Genel Merkezi tarafından da dikkatle takip edilmektedir. AKP Teşkilatlarının yeni genel başkanlarının resimlerini göğüslerini gere gere binalarına asmaları beklenirken, başvurumuzun üzerinden günler geçmesine rağmen halen AKP Teşkilatları yasaya aykırı olarak Recep Tayyip Erdoğan resimleri altında çalışmalarını sürdürmektedirler. MHP liderine siyasi reçete yazmaya kalkan Sayın Başbakan'a tavsiyemiz, öncelikle kendi teşkilatlarına reçete yazması ve Genel Başkanı olduğu Parti Binalarına kendi resimleri astırmayı sağlamasıdır.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.