Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elibol: “Şer Güçler Türkiye’yi Eski Türkiye’ye Döndürmek İstiyor”

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerini istikrarlı bir şekilde atlatması sonrasında güzel günlerin geleceğini, buna tüm ümmetin ihtiyacı olduğunu söyledi.Yenimahalle Demetevler’de yaşayan Tokatlı...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elibol: “Şer Güçler Türkiye’yi Eski Türkiye’ye Döndürmek İstiyor”
AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerini istikrarlı bir şekilde atlatması sonrasında güzel günlerin geleceğini, buna tüm ümmetin ihtiyacı olduğunu söyledi.
Yenimahalle Demetevler’de yaşayan Tokatlı ve Yozgatlılarla bir araya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından taşıdığı önemi anlattı. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için herkese sorumluluk düştüğünü kaydeden Elibol, “Şer güçler Türkiye’yi eski Türkiye’ye döndürmek istiyor. Bu virajı kazasız belasız geçmemiz lazım” dedi.
Ankara’da en geride ilçenin Yenimahalle olduğunu ifade eden Elibol, “Bu seçim kritik seçim. Bu seçimi önemseyin ve üzerinize ne düşüyorsa yapın. Bu seçimi ben stratejik görüyorum. Geçmişi çok çabuk unutmayın” diye konuştu.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı seçim vaatlerini eleştiren Elibol, “Bol keseden atıyor. Bırakın bir iki maaş ikramiyeyi onlar geldiğinde mevcut emekli maaşınızı alamazsınız” açıklamasında bulunarak, gerçekleşmesi imkansız olan bu vaatlerin Türkiye’yi IMF’nin kapısına dayayabileceğini belirtti. Türkiye’de koalisyon dönemlerinin bir daha yaşanmaması gerektiğinin altını çizen Elibol, koalisyon döneminde Türkiye’nin yaşandığı sıkıntıları hatırlattı. “Özgürlüğünüz yoksa emekli maaşınız 5 katı olsa ne olur” ifadelerini kullanan Elibol, AK Parti iktidarının Türkiye’ye sağladığı özgürlüklerden bahsetti.
Elibol, özellikle emeklilerle ilgili gelen sorular üzerine, AK Parti seçim beyannamesini göstererek, beyannamede yer alan “İmkanlarımız arttıkça emeklilerimize ve diğer sosyal gruplara desteklerimizi artıracağız” ifadesini okudu. Elibol, hazinede biriken paranın iğne ucu ile toplandığını kaydederek, muhalefetin bahsettiği rakamların verilmesi durumunda Türkiye’nin başına gelebilecek sorunları şu ifadelerle açıkladı: “Biz maksimum 1.5 yıl sonra bütçe çok büyük açık verir ve IMF’nin kapısına dayanırız.” Elibol, emekli maaşlarına mutlaka bir iyileştirme yapılacağını da söyledi.
Türkiye’nin önünde çok önemli bir tepe bulunduğunu belirten Eİlibol, “Türkiye şu anda bu tepeyi aşarsa önümüzde Allah’ın izniyle çok güzel günler olacak. Buna ümmetin de ihtiyacı var. Arakanlı’nın da, Iraklı’nın da, Suriyeli’nin de ihtiyacı var” diye konuştu.
Türkiye’de yaşanan işsizlik sorununa yönelik “Hedefimiz işsizliği yüzde 5’lere indirmek” açıklamasında bulunan Nuri Elibol, işverenin nitelikli eleman bulmakta ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. İşçinin alın terine tenezzül edenin iflah olmayacağını belirten Elibol, “Bizim yeni çıkarttığımız yasalarla işçinin maaşı daha garanti. İşçinin maaşını vermeyecek işadamının alnını karışlarım. Ağır bedeller öderler” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.