Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın ’En Genç’ Fahri Konsolosu AK Partiden Aday

Latin Amerika’nın en genç Fahri Konsolosu ve Türkiye’nin seçilmiş en genç mütevelli heyet üyesi Emre Ete, AK Partiden milletvekili adayı oldu. Gençlerden yoğun ilgi gören Ete, istikrarın önemli olduğunu vurgulayarak, “Bizim ülkemizden...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Latin Amerika’nın en genç Fahri Konsolosu ve Türkiye’nin seçilmiş en genç mütevelli heyet üyesi Emre Ete, AK Partiden milletvekili adayı oldu. Gençlerden yoğun ilgi gören Ete, istikrarın önemli olduğunu vurgulayarak, “Bizim ülkemizden daha nice enler çıkacaktır” dedi.
Türkiye’de seçilmiş en genç mütevelli heyet üyesi görevinde bulunan, Latin Amerika’daki en genç Fahri Konsolos görevini yürüten ve İFES Fuarcılar Derneği’nde Dünya Dönemsel Başkanlığını yürütecek olan AK Parti İstanbul 2’nci bölgenin en genç milletvekili adayı Emre Ete, Beyoğlu Örnektepe Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti. Ziyareti esnasında genç seçmenlerden yoğun ilgi gören Ete, yaşları 18’in altında olan gençlerden ise dua istedi. Ete’nin Amerika’da eğitim gördüğü esnada gittiği bir İngilizce Kursu’nda yaşadığı trajikomik olay ise hem üzdü hem de düşündürdü.
“İSTİKRARIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU GÖRDÜM”
Ziyaret sonrası seçim çalışmalarını değerlendiren genç milletvekili Ete, “Mahalleyi gezdiğim zaman istikrarın bu kadar önemli olduğunu insanların düşüneceğini zannetmiyordum. Bugün gittiğimiz her yerde şunu görüyoruz ki, insanlar istikrar istiyor. Neden istiyor? Ekonomik açıdan ve çocuklarının geleceği için istiyor. Kısacası iyi ve güçlü bir Türkiye için bugün ağız birliği yaparak istikrar diyor. Çalışmalarımız yoğun geçiyor. Çünkü bizlerin en önemli noktası; bizler her zaman milletle beraber parti olarak milletle beraber olmak için 1 ay içerisinde inanılmaz bir efor sarf ediyoruz. Tabi ki esnaf ağabeylerimizden ve genç kardeşlerimizden böyle güzel sözler duyduğumuz zaman bizi daha çok motive ediyor. Ben inanıyorum ki, bu seçimde yani 1 Kasım’da Türkiye’nin zaferi olacak, istikrar için her şeyi görüyorum” diye konuştu.
“BİZİM ÜLKEMİZDEN DAHA NİCE ENLER ÇIKACAKTIR”
“Türkiye’de biz 13 senedir hep enler gördük” diyen Ete, “Ancak olumlu yerlerde gördük. 2002 yılından öncesinde de enler vardı ama daha çok menfi yönlerde vardı. Amerika’da okuduğum yıllarda yaşadığım bir olayı anlatayım; İngilizce kursunda öğretmen bir gün ‘Dünyanın en zengin ülkesi kim?’ diye sordu. Tabi herkes Amerika, Japonya falan dedi. Bir baktım ki, bizim Türk liramız olan 50 lirayı çıkarttı. Bu trajikomik bir olay, insan ister istemez yüzü kızarıyor ve utanıyor. Yani biz bu enleri gördük. Ancak şükürler olsun ki, son 13 senedir biz müspet olarak tüm enleri görmeye başladık. Ben de genç bir aday olarak, Türkiye’de seçilmiş en genç mütevelli heyet üyesi görevinde bulundum. Keza Latin Amerika’daki en genç Fahri Konsolosluğunu yürütmekteyim. Bunun dışında İFES Fuarcılar Derneği’nde Dünya Dönemsel Başkanı olacağım. Bu sayede dünyada en genç başkan olacağım. Tabi bu enler ülkemizin son 13 senedir bize verdiği istikrarla gelen özgüvenle gerçekleşti. Şükürler olsun ki, gençleri düşünen ve destek veren bir parti var. Keza gençler için beyannamelere baktığımız zaman AK Parti’nin daha çok milletin beyannamesi olarak adlandırıyorum. Gençliğin daha ileriye gidebilmesi için olumlu girişimcilik hikayeleri duyabilmemiz için her türlü desteği veriyor. Ben inanıyorum ki, bizim ülkemizden daha nice enler çıkacaktır. Bu da istikrarla yani AK Parti ile olacaktır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.