Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Gençlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Anlamlı Hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dünya gençleri tarafından 27 farklı dilde ‘Biz Bir Milletiz’ yazılı tablo hediye edildi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’nun (UDEF) ve TÜGVA’nın...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Gençlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Anlamlı Hediye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dünya gençleri tarafından 27 farklı dilde ‘Biz Bir Milletiz’ yazılı tablo hediye edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’nun (UDEF) ve TÜGVA’nın düzenlediği 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması’nın finaline katıldı. Programda 186 ülkeden gelen öğrencilere seslenen Erdoğan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Özellikle Ortadoğu’da yaşanan sorunlara dikkat çeken Erdoğan, dünya barışının uluslararası öğrencilerle geleceğini söyledi.
Konuşmasının ardından Erdoğan’a, dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrenciler tarafından hazırlanan bir tablo hediye edildi. Üzerinde 27 dilde ‘Biz Bir Milletiz’ yazan tablo büyük beğeni topladı. UDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bolat’ın takdim ettiği hediyenin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.