Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DSP Genel Başkanı Aksakal Tokat’ta

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, “Bakın parlamentodaki yapıya neredeyse iktidar partisinin dışındaki muhalefet partileri o partinin iktidarda kalabilmesi için çalışıyorlar” dedi.Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, “Bakın parlamentodaki yapıya neredeyse iktidar partisinin dışındaki muhalefet partileri o partinin iktidarda kalabilmesi için çalışıyorlar” dedi.
Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği toplantı salonunda DSP İl Kongresi DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın katılımı ile yapıldı. Türkiye’de demokrasinin yerle bir edildiğini ileri süren Aksakal, toplumun, devletin bütün değerlerini, yargılarını, geleneklerini alt üst eden bir iktidarla karşı karşıya olduğunu iddia ederek, “DSP olarak bunun içinde misyonumuz çok önemli. DSP’nin parlamentoda olmayışının sonuçlarından bir tanesi de budur. Bakın parlamentodaki yapıya neredeyse iktidar partisinin dışındaki muhalefet partileri o partinin iktidarda kalabilmesi için çalışıyorlar” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından kongrede DSP Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay güven tazeledi.
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Tokat Gazeteciler Cemiyeti ile Tokat Radyo, Televizyoncular ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek kentte yayın yapan televizyonlarda canlı yayın programlarına konuk oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.