Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DP Genel Başkanı Uysal: Seçim ittifakı yapmayacağız

Demokrat Parti İl Başkanları, 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak Mahalli Seçimlerle ilgili olarak, istişarelerde bulunmak üzere Ankara’da toplandı. Demokrat Parti İl Başkanları İstişare Toplantısı'nın açış konuşmasını yapan Genel Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokrat Parti İl Başkanları, 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak Mahalli Seçimlerle ilgili olarak, istişarelerde bulunmak üzere Ankara’da toplandı. Demokrat Parti İl Başkanları İstişare Toplantısı'nın açış konuşmasını yapan Genel Başkan Gültekin Uysal, seçim ittifakı yapmayacaklarını ve öyle bir niyetleri olmadığını söyledi.

Uysal bu konuda şunları söyledi: “Hiçbir şekilde ittifak çalışmamız yok. Öyle bir niyetimiz de yok. Başka ittifak kapılarını arıyor olsak, bu meşakkatli mücadelenin içerisinde asla ve kat'a olmazdık. Tekliflere kapılarımız hiçbir zaman açık olmadı. Kapıları açık olanlara o telkinler, teklifler yapılır. Biz kendimize fırsat yaratmak için siyaset yapmıyoruz. Milletimize fırsat yaratmak için siyaset yapıyoruz. Biz bugünkü halimizle mutluyuz, milletimizle beraberiz. İnandığımız idealler doğrultusunda hizmet etme noktasında bir çabamız var. Samimi duygularla, asli duygularla bunu yaptığımıza inanıyoruz. O açıdan şu olmak, bu olmak gibi bir şahsi kaygımız yok. Milletimizin bugün büyük tehditlerle karşı karşıya kaldığını görüyoruz. O anlamda tarihsel bir misyonu ifade edebilecek bir noktadayken, bu tür çok düşük profilli bir talebin peşinden koşabileceğimizi aklımızın ucundan bile geçirmedik, hiçbir arkadaşımızın da geçireceği kanaatinde değilim.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.