Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Kilis’te

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, roketli saldırıya uğrayan Kilis’e destek vermek için kente gelerek partililerle bir araya geldi.DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kilis ziyaretine Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek başladı....

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, roketli saldırıya uğrayan Kilis’e destek vermek için kente gelerek partililerle bir araya geldi.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kilis ziyaretine Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek başladı. Uysal burada Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. KİTSO Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a roketli saldırılara maruz kalan Kilis’teki sorunlar ile ilgili bilgi verdi. Uysal, her zaman Kilislilerin yanında olduklarını, gerekeni yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.
Uysal daha sonra DP’liler, eski DYP’’liler ve Anavatan Partililer ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Uysal’ın programına DP Kilis İl Başkanı Hasan Çelebi, eski Kilis Belediye Başkanları Güven Sipahi, Mehmet Uğur Tırnaksız, eski Anavatan Partisi İlçe Başkanı Mümtaz Akıncı ile çok sayıda yeni ve eski partililer katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.