Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dört Parkın Açılış Töreni CHP Ve MHP’yi Bir Araya Getirdi

Antalya’nın CHP’li Muratpaşa Belediyesi, ilçe merkezinde yapımı tamamlanan dört parkın açılışını toplu törenle gerçekleştirdi. Park açılışını CHP’li belediyenin yapması ve açılışı yapılan parklardan birine MHP eski il başkanının...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın CHP’li Muratpaşa Belediyesi, ilçe merkezinde yapımı tamamlanan dört parkın açılışını toplu törenle gerçekleştirdi. Park açılışını CHP’li belediyenin yapması ve açılışı yapılan parklardan birine MHP eski il başkanının adının verilmesi MHP ve CHP’lileri bir araya getirdi. İki partinin yöneticileri açılış kurdelesini birlikte kesti.
Muratpaşa Belediyesi, Lara bölgesinde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Ran, Nasreddin Hoca, Aşık Veysel Şatıroğlu, MHP eski İl Başkanı Turan Atasever’in adını verdiği 4 parkın açılışını toplu törenle gerçekleştirdi. Açılışta parklardan birine 1995 yılında bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden MHP Antalya eski İl Başkanı Turan Atasever’in isminin verilmesi üzerine CHP ve MHP’nin il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı konuşmada, normalde yapımı tamamlanan 4 park için başka belediyelerin tek tek açılış töreni düzenlediğini ancak kendileri için törenden daha çok hizmetin önemli olduğunu vurguladı. Parkların yeni yaşam alanları oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Uysal, şöyle konuştu:
"Bizim memleketimizin yetiştirdiği bütün değerlere sonsuz saygımız vardır. İlçemizde çalışmalarımızı yaparken bunları mutlaka düşünüyoruz. Bütün mahallelerimizde etüt merkezileri açıyoruz fırsat eşitliği sağlıyoruz. Parklarımızda tören kısımlarını pek önemsemiyoruz. Dört parkımızı birden törenle açıyoruz. Normalde bir çok yerde her birisine ayrı bir tören yapılırdı. Verilen hizmet törenden daha önemli bizim için. Nazım Hikmet Ran, Nasreddin Hoca, Aşık Veysel Şatıroğlu parkımıza verdik. Bir parkımıza da memleketimizin yetiştirdiği nadide siyaset adamlarımızdan bütün siyasi partilerin herkesin saygısını ve sevgisini kazanmış. O da bizim gibi vatandaşa hizmet etmek için siyaset yapan ve benim de tanışma fırsatı bulduğum rahmetli MHP eski İl Başkanı Turan Atasever’in adını verdik."
"MHP’NİN ÖNEMLİ SİYASETÇİLERİNDEN BİRİ"
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’da parklardan birinde MHP’nin önemli siyasetçilerinden birinin adının verilmesine mutlu olduklarını belirtti. Siyasetin kardeşlik ve barış içerisinde vatandaşa hizmet için yapılması gerektiğini vurgulayan Kaya, bu şekilde güzel birlikteliklerin devam etmesini diledi.
Açılış iki parti temsilcilerinin kurdeleyi birlikte kesmelerinin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.