Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğu Perinçek’ten ‘Fethullah Gülen’ Çıkışı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Fethullah Gülen’in kendilerine tertipler kurduğunu belirterek, “Gülen’i bozguna uğrattık. Şimdi o zindanlarda kendileri yatmaktadır. Bu bir doğum haberidir” dedi.Vatan Partisi İzmir İl Örgütü...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Fethullah Gülen’in kendilerine tertipler kurduğunu belirterek, “Gülen’i bozguna uğrattık. Şimdi o zindanlarda kendileri yatmaktadır. Bu bir doğum haberidir” dedi.
Vatan Partisi İzmir İl Örgütü 10. Olağan İl Kurultayını Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in katılımıyla gerçekleştirdi.
İzmir Fuarı İsmet İnönü Sanat ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kurultayda Anneler Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Doğu Perinçek, “Amerika’nın üzerimize sürdüğü bölücü terör örgütünü hendeklere gömen Mehmetçiklerin, polislerin annelerin elinden öpüyoruz. Anne olma sırası Türkiye’dedir. Türkiye büyük bir doğumun eşiğindedir. 9 ay 10 gün doldu ve Türkiye doğum yapacak. Türkiye büyük bir kararlılıkla ilerliyor. Mevcut sistem çıkmazda bir yılda üç kez seçim olur mu? İstiklal Savaşında bir yılda üç seçim mi yapılıyordu. Demek ki bu sistem yürümüyor. Seçimler ardı ardına geliyorsa demek ki bu sistem çökecektir” dedi.
“GÜLEN BİZE TERTİPLER KURMUŞTU”
Yapılan seçimlerin sistemin bir yere gelip dayandığını gösterdiğini savunan Perinçek, AK Parti ile muhalefet partileri CHP, MHP ve HDP’yi de eleştirdi. Partilerin bölünmesiyle sistemin de bölünmeye başladığını öne süren Perinçek, şunları söyledi:
“Sistem gelmiş duvara dayanmış ve bölünüyor. MHP’deki, AKP’deki bölünmeler bunların hepsi sistemin bölünmesi bu sistem yürümüyor. Amerika’nın 1980’den bu yana kurduğu gladyo, mafya tarikat rejiminin sonu gözüktü. Türkiye doğum yapacak Atatürkçü, laik ve devrimci çizgisine girecek, öyle bir eşikteyiz."
Vatan Partisi’nin Türkiye’nin umudu ve çözümü olduğunu anlatan Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Arkamıza bakıyoruz, son iki yıl sistemin yıkılmakta olduğunu gösteren kanıtla dolu. Silivri duvarlarını yıktık. Hep beraber, hem içeriden hem dışarıdan yüklenerek yıktık. Türkiyeyi özgürlüğe kavuşturduk. Türk ordusu, Türk milletini kurtarırdı. Bu sefer Türk milleti orduyu kurtardı. Bu sürece Vatan Partisi önderlik etti. Tarih yapan bir sürece girdik. Tarih doğuracak süreçteyiz. Fethullah Gülen bize tertipler kurmuştu, Vatan Partisinin yöneticilerini ve TSK’nın komutanlarını Amerika’nın öncülüğünü yaptığı, polisteki yığınağıyla tertipler kurdu. Ancak bozguna uğrattık. Şimdi o zindanlarda kendileri yatmaktadır. Bu bir doğum haberidir. Fethullah Gülen terör örgütünün o hücrelere yıkılması ve bizim oradan çıkmamız Türkiye’nin çözüme gittiğini gösteren bir doğum haberidir. Ortaklardı. Türkiye Tayyip Erdoğan rotasından çıktı, Fethullah Gülen çetesini temizleyen Türkiye, Atatürk’ün rotasındadır.“
“PKK ANKARA’DA HENDEĞE GÖMÜLDÜ”
Tarihi Vatan Partisinin yaptığını savunan Doğu Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Türkiye’ye tertip kuranları duvarların içine sokuyoruz. Duvarın içinden çıkan Türk ordusu 24 Temmuz’da Amerika’nın kara gücüm dediği PKK’nın üzerine yürüdü. Şimdi Amerikan kuvvetini hendeğe gömüyor. Silivri duvarlarının içerisinden Türkiye özgürlüğe çıktı. Türkiye’nin ellerini bağlayan bağ çözüldü. Bu sayede 24 Temmuz’da bölücü terör örgütünün üzerine yürüdü. Tarih yapan Vatan Partisi’dir. Bu sürece Vatan Partisi öncülük etmiştir. Polisin içinden Fethullah Gülen cemaati temizleniyor. Yargıtay Mehmetçik oldu. Son verilen kararla, Ergonekon davasında verilen kararı bozan Mehmetçik oldu. PKK, Ankara’da da hendeğe gömüldü.”
“GÜLEN TERÖRÜNÜN GÜCÜNÜ ETKİSİZLEŞTİREN PARTİYİZ”
PKK’nın ABD’nin güdümünde olduğunu iddia eden Perinçek, şunları söyledi: “Türkiye’de hendeklere gömülen PKK, Amerika’nın açtığı alanlarda yuvalanmaya çalışıyor. Suriye’nin kuzeyinde de o bölücülere yaşam alanı açtı Amerika. Ancak Türkiye’deki vatan savaşımız uluslararası bir savaşa dönüştü. Vatan savaşı yaşanıyor. Vatan Partisi ‘vatan savaşıdır’ dedi ve ‘en ön cephesindeyiz."
Türkiye’yi buraya getiren Vatan Partisi olduğunu anlatan Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"devletin yaptırım gücü olmadan çözülmez’ dedi. Karşımızdaki güç silah bırakmak istese bile Amerika istemiyor. Bu Amerika’ya bağlıdır. O bağlarını çözme iradesi ve özgürlüğü yoktur dedik. Vatan Partisinin tespiti, Türkiye’nin programı olmuştur. Yaptığımızı bilelim Silivri duvarlarını yıkan ve Türkiye’yi özgürleştiren partiyiz. Biz Türkiye’yi yönetmeye adayız ve Türkiye’yi Türkiye’den yönetmeye talibiz. Fethullah terör örgütünün polis ve yargı içindeki gücünü etkisiz hale getiren partiyiz
“HENDEKLERE GÖMÜLEN AMERİKA’NIN KENDİSİDİR”
Türkiye’nin önünde iki sorun olduğunu ifade eden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, sözlerini şöyle noktaladı: “Suriye’de, Irak’ta, Rusya’da Asya ülkeleriyle işbirliği yapmak. Bu sorunu çözen ve çözümünü ortaya koyan Vatan Partisidir. Türkiye artık borçlanma ekonomisiyle devam edemez. Türkiye Atlantik’te boğuluyor. Sistemin sahipleri açısından çözüm yok. Hangisi gelse çözüm yok. Ama Vatan Partisi’nin çözümü var; o çözüm Türkiye’nin Türk mucizesi denen altı oktur. Türkiye Asya’da nefes alıyor. Türkiye ekonomisi Asya’da yaşıyor. Ama Türkiye’nin kolları Atlantik’e bağlanmış bu çelişmeyi Türkiye çözecek. Üreticilerimizi koruyacağız. Paranın giriş çıkışını kontrol edeceğiz. Türkiye’nin milli ticaretini milli parayla yapacağız. Türkiye’de ruble ve Türk lirasıyla ticaret yapmanın kapısını açıyoruz. Yeter ki Mustafa Kemal’in askerleri olsun, yeter ki Vatan Partisi olsun. Yeter ki sanayicimiz olsun, ‘üret’ diyeceğiz, tütün üret, buğday üret, ayçiçeği üret, koyunlarımızı otlat, biz üretelim. Dış ticaret açığını kapatacağız. Sistemin dünyaya dayattığı model iflas etmiştir. Hendeklere gömülen Amerika’nın kendisidir. Amerika Ankara’daki adamını kaybediyor. Davutoğlu gidiyor. Amerika’nın eş başkanı da gidicidir. Onu da Vatan Partisi önderliğinde Türk milleti yıkacak.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.