Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğançayırlılardan Kemal Kılıçdaroğlu’na Destek

Tepebaşı Belediyesi Kültür Turları kapsamında Ankara’ya giden Doğançayırlılar, Vezneciler saldırısında şehit olan polislerin cenaze töreninde protestoya maruz kalan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğançayırlılardan Kemal Kılıçdaroğlu’na Destek
Tepebaşı Belediyesi Kültür Turları kapsamında Ankara’ya giden Doğançayırlılar, Vezneciler saldırısında şehit olan polislerin cenaze töreninde protestoya maruz kalan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu alkışlarla karşılayarak destek verdi.
Ankara’ya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni görmeye giden Eskişehir kafilesi, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç eşliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Bu haftaki ziyaret diğer ziyaretlerden Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Vezneciler’de şehit olan polislerin cenaze töreninde protestoya maruz kalması dolayısıyla biraz farklı oldu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu TBMM’deki makamına geldiğinde kendini alkışlarla karşılayan Doğançayırlılar, Kılıçdaroğlu’na oldukça moral verdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve diğer vekiller de Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için hazır bulunanlar arasındaydı.
“AHMET BAŞKAN GİBİ ÇALIŞKAN BAŞKANLARIN SAYISINI ÇOĞALTMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Doğançayırlılar “Ahmet Başkanımızdan memnunuz. Ahmet Başkanlar çoğalsın” dedi. Kılıçdaroğlu ise “Ahmet Başkan gibi çalışkan belediye başkanlarımızın sayısını çoğaltmak için çalışıyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu, “Ankara’dan Eskişehir’i son derece başarılı görüyoruz. Bursa ve Ankara arasında çölde bir vaha gibi. Türkiye’nin her tarafından turistler Eskişehir’e geliyor, Eskişehir’i görüyorlar. Eskiden ‘Yeşil Bursa’ denilirdi, şimdi beton yığını. Eğer yeşillik arıyorsak bundan sonra İç Anadolu’da Eskişehir’e bakacağız. Eskişehirlileri kültür turları kapsamında Ankara’ya, Çanakkale’ye, İstanbul’a götürmek; kentliyi diğer kentlilerle tanıştırmak, belediyenin görevlerinden biridir. Belediye başkanımız da bu görevi başarıyla yerine getiriyor” diyerek sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.