Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da HDP mitingi

HDP tarafından Diyarbakır’da, “Adalet, Vicdan ve Demokrasi” mitingi gerçekleştirildi.HDP, Diyarbakır’da “Adalet, Vicdan ve Demokrasi” mitingi gerçekleştirdi. Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitinge, HDP Eş Genel...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2017 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da HDP mitingi

HDP tarafından Diyarbakır’da, “Adalet, Vicdan ve Demokrasi” mitingi gerçekleştirildi.

HDP, Diyarbakır’da “Adalet, Vicdan ve Demokrasi” mitingi gerçekleştirdi. Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitinge, HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, HDP Sözcüsü ve Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, HDP milletvekilleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Miting nedeniyle meydan çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Miting süresi boyunca bir polis helikopteri meydanın üzerinde uçtu. Mitinge gelenler, arama noktalarında didik didik aranırken, alana HDP flamaları dışında herhangi bir flamanın sokulmasına izin verilmedi. Meydanın çevresindeki bazı bölgelere de zırhlı araçlar ve Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) yerleştirildi.

Mitingde konuşan HDP Sözcüsü ve Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, “Çoğulculuk güzelliktir. Ret, inkar ve tekçilik bu coğrafya için zulmün kendisidir. Özgürlük halaylarını bu meydanda birlikte çekeceğiz” dedi.

Miting, konuşmalar ve yerel grupların sahne almalarının ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.