Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu: "AB ülkelerinin ‘çifte standart’ siyasetinin bir örneği”

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu,Belçika Başbakanı Charles Michel’in açıklamalarına ilişkin, "AB üyesi ülkelerin liderlerinin kendi ülkelerine ilişkin yorum yapılınca bunu içişlerine müdahale olarak...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu,
Belçika Başbakanı Charles Michel’in açıklamalarına ilişkin, "AB üyesi ülkelerin liderlerinin kendi ülkelerine ilişkin yorum yapılınca bunu içişlerine müdahale olarak nitelendirmeleri, bizim ısrarla altını çizdiğimiz AB ülkelerinin ‘çifte standart’ siyasetlerinin bir örneğini teşkil etmektedir” dedi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleri hakkında yaptığı açıklamaya ilişkin soru üzerine, “Başka ülkelerle ilgili olarak her gün açıklama ve yorum yapan, bunu kendileri için bir hak gibi gören AB üyesi ülkelerin liderlerinin kendi ülkelerine ilişkin yorum yapılınca bunu içişlerine müdahale olarak nitelendirmeleri bizim ısrarla altını çizdiğimiz AB ülkelerinin ‘çifte standart’ siyasetlerinin bir örneğini teşkil etmektedir. Belçika Başbakanının açıklamalarını bu şekilde değerlendiriyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.