Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devrek AK Parti 6. Olağan ilçe kongresi

AK Parti Devrek’te 6. Olağan ilçe kongresini gerçekleştirdi.Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 6. gerçekleştirilen ilçe olağan kongresinde AK Partili siyasiler bir araya gelerek yeni ilçe başkanını seçmek için sandığa gittiler.Divan heyetinin...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Devrek AK Parti 6. Olağan ilçe kongresi

AK Parti Devrek’te 6. Olağan ilçe kongresini gerçekleştirdi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 6. gerçekleştirilen ilçe olağan kongresinde AK Partili siyasiler bir araya gelerek yeni ilçe başkanını seçmek için sandığa gittiler.

Divan heyetinin Başkan Ali Temur’un üstlendiği kongreye saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan kongrede AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu ve Hüseyin Özbakır’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve yüzlerce partili hazır bulundu. Kongrede yapılan konuşmaların ardından delegelerin oylarını kullanması ile sona erdi. Delegelerin oylarının tamamını alan mevcut başkan Serdar Kelebek yeniden Devrek AK Parti ilçe başkanı seçildi.

Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ve AK Parti Genel Merkezinden alınan tek adayla kongreye gidilmesi kararına rağmen divan heyetine listesini sunan başkan adayı Semih Kahar’ın listesi seçim tüzüğü kurallarına uymadığı için listesi divan heyetinin oy birliği ile kabul edilmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.