Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devletin zirvesi Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Bir asra yaklaşan Cumhuriyetimizin kazanımları sayesinde bugün Türkiye’nin her alanda yükselen bir ülke ve küresel bir cazibe merkezi haline gelmesinin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Devletin zirvesi Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet'in 90. yıl dönümü vesilesiyle Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı. Cumhurbaşkanı Gül, mozoleye çelenk koyduktan sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti ve burada Anıtkabir özel defterini imzaladı.
Gül, Cumhuriyet'in 90. yıl dönümünün büyük bir coşkuyla kutlandığını belirterek, milletin Türkiye’yi muhasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma hedefi doğrultusunda sarsılmaz bir irade ve kararlılıkla ilerlediğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Gül, şöyle devam etti:
“Bir asra yaklaşan Cumhuriyetimizin kazanımları sayesinde bugün Türkiye’nin her alanda yükselen bir ülke ve küresel bir cazibe merkezi haline gelmesinin gururunu yaşıyoruz.
Cumhuriyetimizin görkemli başarılarıyla övünüyor, emanetinize kararlılıkla sahip çıkıyor, kazanımlarınızı yeni hamlelerle daha da yukarılara taşımak için azimle ve inançla çalışıyoruz.
Cumhuriyet Bayramı’nda millet olarak hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, size minnet duygularımızla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhunuz şad olsun.” 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.