Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devlet Bahçeli, Memleketi Osmaniye’de "Hareketin Lideri Devlet Bahçeli" Sloganlarıyla Karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye’ye yaptığı ziyarette partililer tarafından "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganlarıyla karşılandı.MHP Lideri Devlet Bahçeli, temel atma ve bir dizi ziyaretler...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye’ye yaptığı ziyarette partililer tarafından "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganlarıyla karşılandı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, temel atma ve bir dizi ziyaretler için geldiği memleketi Osmaniye’de otoban girişinde Osmaniye il teşkilatı ve partililerce karşılandı. Buradan eskort ile Osmaniye Belediyesi yeni hizmet binasına gelen Bahçeli Belediye binasında partililerce "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganlarıyla karşılandı. Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın makam odasına geçen Devlet Bahçeli burada basına görüntü verdikten sonra partililerle görüşme yaptı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Osmaniye ziyaretine, MHP Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan, Mevlüt Karakaya, Şefkat Çetin ve Atilla Kaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Kadın Kolları Genel Başkanı, Nevin Taşlıçay, Ülkü Ocağı Vakfı Genel Başkanı Oktay Kılavuz katıldı.
Genel Başkan Bahçeli, Osmaniye Belediyesi’ni ziyaretinin ardından Osmaniye Belediyesi’nce yapımına başlanmış olan Masal Park temel atma törenine katılacak ve saat 17.00’de halka hitap edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.