Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Destici’den dinleme açıklaması: Gizlimiz saklımız yoktur

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Devletimiz ve milletimizden gizlimiz, saklımız yoktur. Bugün de dinleniyor olabilirim.” dedi.Bir gazetede yayınlanan 64 kişinin dinlendiği iddiasında kendisinin de adının geçtiğini...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Devletimiz ve milletimizden gizlimiz, saklımız yoktur. Bugün de dinleniyor olabilirim.” dedi.

Bir gazetede yayınlanan 64 kişinin dinlendiği iddiasında kendisinin de adının geçtiğini ifade eden Mustafa Destici, ilk yaptıkları incelemelerde gazetede yayınlanan IMEI numarasının kullandığı hatlara ait olmadığını tespit ettiklerini vurguladı. Destici konuyla ilgili yazılı açıklamasında, “Gazetede yayınlanan haberden sonra avukatlarımız varsa (gerçekse) hangi hadise ve kapsamda dinlendiğimiz, bu dinlemenin yasal olup olmadığı konusunda çalışma başlattılar. Hukuk önünde yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.” ifadelerine yer verdi.

“BUGÜN DE DİNLENİYOR OLABİLİRİM”

Dinlenilmiş olduğunu yadırgamadığını belirten Destici şunları söyledi: “Herkesin ve her kesimin dinlendiği ortamda dinlenmiş olduğumu yadırgamıyorum. 2008 yılında başta merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere üst düzey yöneticilerimizin önemli bir kısmının dinlendiği tarafımıza iletilmişti. Bugün de dinlendiğimizi düşünüyorum. Tam demokratik sistemlerde rastlanmayan hukuki süreçleri Türkiye dün de yaşadı bugün de yaşamaya devam ediyor. İsteyen istediğini her zaman dinleyebiliyor. Bizim devletimiz ve milletimizden gizleyeceğimiz, saklayacağımız herhangi bir sözümüz ve faaliyetimiz olamayacağı gibi kimse bizi kaset ile dinlemeyle tehdit edemez. Şantajda bulunamaz. Çünkü ona fırsat verecek hiçbir eylem içinde olmadığımız gibi sırtımızda taşıyamayacağımız bir kamburumuz yoktur. Lakin bir takım çevrelerin bu hususları kendi siyasi çıkarları için manipüle edip yanlı olarak yanlış yorumlarla servis etmesini de doğru bulmadığımızı ifade etmek istiyorum. Çünkü bu tür yasadışı ya da kılıfına uydurulmuş dinlemeleri gerçekleştirenler kadar onlara bu yetkiyi ve fırsatı veren dönemin siyasi iradesi ve hükümeti de sorumludur.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.