Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Baykal: Rusya'nın Kırım'ı almasıyla Karadeniz'de hakimiyeti arttı

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Rusya'nın, Kırım'ı Ukrayna'nın elinden almasının Karadeniz'de hakimiyetini arttırdığını söyledi. Avrupa Konseyi'nin Deniz Baykal'ı Ukrayna Kiev'de yapılan seçimlerde gözlemci...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Deniz Baykal: Rusya'nın Kırım'ı almasıyla Karadeniz'de hakimiyeti arttı
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Rusya'nın, Kırım'ı Ukrayna'nın elinden almasının Karadeniz'de hakimiyetini arttırdığını söyledi.

Avrupa Konseyi'nin Deniz Baykal'ı Ukrayna Kiev'de yapılan seçimlerde gözlemci olarak göndermesinin ardından Türkiye'ye dönerek sel felaketi sebebiyle Belediye Başkanı Şükrü Sözen nezdinde Manavgat halkına geçmiş olsun dilediğinde bulundu. Baykal, Manavgat'ta yaptığı açıklamada, Kiev'de yapılan seçimlerin Türkiye'de yakından ilgilendirdiğini, kockoca Ukrayna'nın İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra gözgöre göre parçalanma noktasında olduğunu kaydetti.

Baykal, "Rusya'nın Kırım'ı Ukrayna'nın elinden almasıyla Karadeniz'de hakimi görünür hale geldi.Onun için Kiev'deki seçimler Türkiye'de yakından ilgilendiriyor. Halbuki Ukrayna olduğu zaman biz Karadeniz'de daha rahattık. Rusya bir köşedeydi. Rusya'nın Kırım'ı almasıyla Karadeniz'de hakimiyeti daha görülür hale geldi." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.