Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Delican, İçten’in İzmir Yorumlarına Katılmadı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yayınladığı mesajlara ilişkin açıklamada bulundu.AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 00:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Delican, İçten’in İzmir Yorumlarına Katılmadı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yayınladığı mesajlara ilişkin açıklamada bulundu.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in İzmir’e yönelik “Chp’li İzmirli Gençler özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafaya çekmek, sabaha kadar eğlenmek” sözlerine tepki göstererek, "İzmirli hemşehrilerimizin yaşam tarzı hiç kimseyi ilgilendirecek bir konu değildir” tepkisinde bulundu. İçten’in, "İzmir’de alttan gelen gençlik, değerlerimize aykırı bir yaşam şekli ile yetişiyor ve kendi aileleri bile bu durumdan şikayetçi" gibi Twitter üzerinden İzmir hakkında yaptığı yorumlara Delican sessiz kalmadı.
24. dönem Diyarbakır Milletvekili Sayın Cuma İçten tarafından yapılan açıklamaların AK Partinin kurumsal bir açıklaması olmadığını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, ”Sayın İçten’in değerlendirmeleri şahsidir ve kendisini bağlar. Genel seçim sürecinde İzmir’de yapmış olduğu üç günlük ziyaretlerden sonra yaptığı değerlendirme öncesinde, keşke AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak tarafımıza sormuş olsaydı, kendisine anlatır, yanıldığı noktaları düzeltirdik.
İzmir’de hizmet konusunda yerel yönetimlerin eksiklikleri olsa da İzmir, özgürlükler ve kişi hürriyeti açısından son derece önemli bir kentimizdir. İzmirli hemşerilerimizin yaşam tarzı hiç kimseyi ilgilendirecek bir konu değildir. Yaptığı mesnetsiz ve haksız açıklamalar bir İzmirli olarak tarafımızı son derece üzmüştür” dedi.
KOCAOĞLU DA TEPKİ GÖSTERDİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da İçten’in, Twitter’dan İzmir hakkında yaptığı yorumlara tepki gösterdi. Kocaoğlu, Twitter hesabından paylaştığı açıklamada, "
Bugüne kadar İzmir’e bir çok olumsuz sıfat yüklediler. Bir “Haşhaşi” kalmıştı! Onu da söylemişler.. Yazık, çok yazık!" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.