Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel:

DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, belediyelere kayyum atanmasını kabul etmeyeceklerini belirterek, buna halkın izin vermeyeceğini savundu.DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Batman Belediyesi Konferans Salonu’nda partililerle bir araya geldi....

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel:
DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, belediyelere kayyum atanmasını kabul etmeyeceklerini belirterek, buna halkın izin vermeyeceğini savundu.
DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Batman Belediyesi Konferans Salonu’nda partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Tuncel, belediyelere kayyum atamalarının tartışıldığını belirterek, “Her gün arkadaşlarımıza yönelik gözaltı operasyonları var. Şimdi kayyum atamasını tartışıyorlar. Bir yandan parlamenter sistemi işlevsiz kılarken, diğer yandan hizmet alanına, yerel demokrasi alanı olan belediyelere de el koymaya çalışıyorlar. Batman’ın yüzde 70 oyla seçtiği belediye başkanını sen hukuksuz bir şekilde görevden alacaksın ve tutuklayacaksın, hizmet etmesini engelleyeceksin sonra valiliğe yetki vereceksin, belediyelere el koyacaklar. Buna izin verir miyiz? Bu halk buna izin vermez” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.