Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek:

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, hükümetin aldığı kamulaştırma kararına ilişkin, "Kamulaştırmayı destekleyenleri ve hesap yapanları kabul etmiyoruz. Buna karşı hukuk komisyonu kurduk" dedi.DBP Eş Genel...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, hükümetin aldığı kamulaştırma kararına ilişkin, "Kamulaştırmayı destekleyenleri ve hesap yapanları kabul etmiyoruz. Buna karşı hukuk komisyonu kurduk" dedi.
DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, HDP milletvekilleri Sibel Yiğitalp, Feleknas Uca, DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı Ali Şimşek ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Yüksek, Sur ilçesindeki kamulaştırmanın halkın malına ve mülküne el koyma olarak görüldüğünü savundu. Yüksek, "Kamulaştırmayı destekleyen ve hesap yapanları kabul etmiyoruz. Buna karşı hukuk komisyonu kurduk. Mülküne el konulan insanların başvuruları alınıyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile bu çalışma sürüyor. Davalar açılacak bunlarla ilgili olarak. Suriçi’nin ne yapılmak istendiğini biliyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.