Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu’nun Manisa Ziyaretinde Bir Gözaltı

Manisa’da, kıldığı cuma namazının ardından Şehzadeler Belediyesine yürüyerek giden Başbakan Ahmet Davutoğlu’na satranç çantası fırlatan bir çocuk gözaltına alındı. Satranç çantası polise isabet ederken, çantayı fırlatan çocuk...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da, kıldığı cuma namazının ardından Şehzadeler Belediyesine yürüyerek giden Başbakan Ahmet Davutoğlu’na satranç çantası fırlatan bir çocuk gözaltına alındı. Satranç çantası polise isabet ederken, çantayı fırlatan çocuk polisler tarafından yakalandı.
Toplu açılış için Manisa’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını kıldığı Hatuniye Camisinden çıkışta cemaatin büyük ilgisiyle karşılaştı. Hatuniye Camisinin merdivenlerinde Manisa Gençlik Merkezlerindeki gençler tarafından hazırlanan üzerinde ‘Teröre karşı eller semaya kalkıyor. 81 ilde gençlerimiz cuma namazında buluşuyor’ pankartı önünde gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Manisa Valiliği önünde polis mangasını selamladı.
Manisa Valiliğinden beraberinde eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa milletvekilleri, eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte vatandaşları selamlayarak Şehzadeler Belediyesine yürüyen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, belediye tarafından çocuklara dağıtılan bir satranç çantası atılmak istendi. Başbakan yerine polislere isabet eden çanta sonrası polisler çantayı fırlatan 13-14 yaşlarında bir çocuğu gözaltına aldı.
Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler yürüyüşlerini Şehzadeler Belediyesi önünde tamamladı. Başbakan Davutoğlu, burada mehter takımının marşlarıyla, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından karşılandı. Mehter takımına teşekkür eden Başbakan Davutoğlu daha sonra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in makamına çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.