Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu, Demirtaş Ve Bahçeli Oy Kullandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dokunulmazlık teklifi görüşmelerinde teklifin maddelerine geçilmesi konusunda yapılan oylamada...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Davutoğlu, Kılıçdaroğlu, Demirtaş Ve Bahçeli Oy Kullandı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dokunulmazlık teklifi görüşmelerinde teklifin maddelerine geçilmesi konusunda yapılan oylamada oy kullandı.
Kamuoyunda “Dokunulmazlık Teklifi” olarak bilinen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri Genel Kurulda devam ederken, salona ilk gelen lider Devlet Bahçeli oldu. Bahçeli’nin ardından Başbakan Davutoğlu ve daha sonra Kılıçdaroğlu salona gelirken, son gelen lider ise Demirtaş oldu. Teklifin geneli üzerinden yapılan görüşmelerin ardından maddelere geçilmesi için yapılan kapalı oylamada liderler de oy kullandı.
Adı AK Parti Genel Başkanlığı için geçen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da Genel Kurul salonuna geldi. Yıldırım, AK Partili milletvekillerinin yoğun ilgisini gördü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.