Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu: Çözüm sürecini provokasyonlara rağmen sürdüreceğiz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, çözüm sürecini bütün zulümlere, baskılara ve provokasyonlara rağmen sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi.Davutoğlu, partisinin Gaziantep 5. Olağan Kongresinde konuştu. Gaziantep'in...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2014 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, çözüm sürecini bütün zulümlere, baskılara ve provokasyonlara rağmen sürdürmeye kararlı olduklarını söyledi.

Davutoğlu, partisinin Gaziantep 5. Olağan Kongresinde konuştu. Gaziantep'in önemine değinen Davutoğlu, "Aslında Gaziantep çözüm süreciyle hedeflediğimiz Türkiye'nin en güzel timsalidir. Çünkü Gaziantep'te Türk, Kürt, Arap bütün vatandaşlarımız, Suriye'den gelen kardeşlerimiz barış içinde, huzur içinde yaşıyorlar. Gaziantepliler öylesine engin gönüllüdür ki bu Suriyeli kardeşlerini kendi kardeşleri gibi bağırlarına bastılar. Bütün zorlukları aştılar. İnşallah hep sizlerle beraber olacağız." şeklinde konuştu.

Gaziantep'in her türlü hizmeti hak ettiğini özellikle kurtuluş haftasında Gazianteplilerle buluştuğunu kaydeden Davutoğlu, "Bir kez daha Şahin Bey'i, Şehit Kamil'i, Karayılan'ı anıp onların diyarında bir kez daha söz veriyoruz ki kim ne tuzak kurarsa kursun Allah'ın izniyle bir daha bu topraklarda hiçbir zaman yabancıların ve onların işbirlikçilerinin oyunu başarılı olamayacaktır. Nasıl yabancı güçlerle işbirliği yapanlar, aynen o istiklal mücadelesinde hesap vermişlerse bu milletin iradesine rağmen, yabancı işbirlikçilerle kim iş tuttuysa hesap verecek. Kim milli iradeyi zedeleyecek tavırlar içine girdiyse mutlaka hesap verecek. Başını dik tutan Gaziantep gibi Türkiye de AK Parti iktidarları döneminde her zaman başını dik tutacak." diye konuştu.

Konuşmasının ardından Davutoğlu, partisinin yeni il başkanı Ahmet Uzer ve eski il başkanı Eyüp Özkeçeci ile birlikte salonda bulunanları selamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.