Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu CHP ve MHP liderlerini kutladı

Eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting davetine icabet edeceklerini açıklayan CHP ve MHP liderlerini tebrik ederek, “Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile tüm dünyaya da bizi bölemeyecekleri mesajını...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting davetine icabet edeceklerini açıklayan CHP ve MHP liderlerini tebrik ederek, “Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile tüm dünyaya da bizi bölemeyecekleri mesajını hep birlikte en net şekilde vereceğiz” dedi.
Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Davutoğlu, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Devlet Bahçeli’nin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabet etme kararlarını tebrik ediyorum. Böyle zor zamanlarda birlik içinde hareket etmek tüm siyasetçiler için hem bir zaruret hem bir onurdur. İnanıyorum ki Pazar günü Yenikapı’da milletimiz tarihe altın harflerle geçecek bir duruş gösterecek. Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile tüm dünyaya da bizi bölemeyecekleri mesajını hep birlikte en net şekilde vereceğiz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.