Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daşdemir: “FETÖ’nün siyasetten temizlenmesinin yolu seçimlerdir”

Optimar A.ş Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Daşdemir, Yaptığı Açıklamada “fetö'nün Siyasetten Temizlenmesinin Yolu Seçimlerdir” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Daşdemir: “FETÖ’nün siyasetten temizlenmesinin yolu seçimlerdir”
OPTİMAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Daşdemir, yaptığı açıklamada “FETÖ’nün siyasetten temizlenmesinin yolu seçimlerdir” dedi.
OPTİMAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Daşdemir, yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadelede birtakım aksaklıkların olduğunu, bundan dolayı bazı mağduriyetlerin yaşandığını, yaşanan mağduriyetlerin kısa sürede giderilmesi yönünde mücadele koordinasyon ekibinin çalıştığını söyledi. Daşdemir siyasal partilerdeki FETÖ mensuplarınca sürecin sağlıklı işleyişinin engellenmeye çalışıldığını da belirterek “Bu kısırdöngünün sona ermesi ve siyasetin temizlenmesi için yakın zamanda bir erken seçim beklentisi taşıdığını, yapılacak seçimle milletin en doğru kararı verecek. FETÖ mensubu siyasetçilerin siyaset arenasından tasfiye edileceğine olan inancım tam. FETÖ’nün siyasal ayağını temizlemek için ivedi bir seçime ihtiyaç var. En geç 2017 baharı olabilir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.