Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Cumhuriyet ve Demokrasi Yürüyüşü”ne DİSK ve Türk İş’ten destek

CHP tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ankara’da Kızılay’dan Anıtkabir’e gerçekleştirilecek “Cumhuriyet ve Demokrasi Yürüyüşü’nün hazırlıkları devam ediyor.CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Başkan Yardımcısı Hasan...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ankara’da Kızılay’dan Anıtkabir’e gerçekleştirilecek “Cumhuriyet ve Demokrasi Yürüyüşü’nün hazırlıkları devam ediyor.
CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Başkan Yardımcısı Hasan Yağız, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve DİSK Genel Başkanı Kani Beko’yu ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Her iki konfederasyon başkanı da “Cumhuriyet ve Demokrasi Yürüyüşü”ne destek vereceklerini ifade etti. DİSK Başkanı Kani Beko, “Bütün sendika başkanlarımız ve üyelerimizle yürüyüşe katılacağız. Cumhuriyet’i hep birlikte kurduk, şimdi bu zaferi birlikte kutlayacağız” dedi. Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın herkesin bayramı olduğunu belirterek yürüyüşe katılacaklarını ifade etti.
CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Ankara’nın büyük yürüyüşe hazır olduğunu, Türk bayrakları ve Atatürk posterlerinin taşınacağı yürüyüşle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayacaklarını söyledi. Tüm Ankaralıları yürüyüşe davet eden Keskin, “30 Ağustos, emperyalist güçlerin ülkemizi parçalama senaryolarının Atatürk önderliğindeki bir kadro tarafından yırtılıp atılarak yeniden var olduğumuz bir gündür. 30 Ağustos, Türk milletinin destansı başarısıdır ve bugün bu başarıya 2016 Türkiye’sinde yeniden ihtiyaç duyuyoruz. Bu zafer, hepimizindir. O halde içeride ve dışarıda ülkemizin yeniden kuşatıldığı bir dönemde bu zaferi birlikte kutlayarak birlik ve beraberliğimize sahip çıktığımızı bir kez daha gösterelim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.