Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Gazetesi soruşturmasında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddiaları

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yazar ve yöneticilerinin de gözaltına alındığı soruşturma için görevlendirilen savcının FETÖ davasında yargılandığı iddialarına ilişkin, "O savcının verilmesini talihsizlik...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yazar ve yöneticilerinin de gözaltına alındığı soruşturma için görevlendirilen savcının FETÖ davasında yargılandığı iddialarına ilişkin, "O savcının verilmesini talihsizlik olarak görüyorum. Keşke böyle bir görevlendirilme yapılmamış olsaydı" dedi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Meclis’teki plan ve bütçe görüşmelerinde Cumhuriyet Gazetesi’ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bozdağ yaptığı konuşmada, "O savcının verilmesini talihsizlik olarak görüyorum. Keşke böyle bir görevlendirilme yapılmamış olsaydı. Başka birisi pekala yapabilirdi. Bizim savcıları değiştirme görevimiz yok. O başsavcılığın görevi. Kötü niyetin olmadığını çok net ifade ediyorum. Sayın başsavcımız, haberi yapan muhabire soruşturma olmadığını söylüyor" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.