Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu iptal edildi

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda tebrikleri kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, Karaman’daki elim kaza sebebiyle akşam düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda tebrikleri kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, Karaman’daki elim kaza sebebiyle akşam düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun iptal edildiğini ve kendisinin kaza bölgesine gideceğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda tebrikleri kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarına, Ermenek’teki elim kaza nedeniyle Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nun iptal edilmesine karar verdiklerini açıkladı. Erdoğan, "Bu resepsiyonu bu akşam tümüyle iptal ediyoruz. Yapmayacağız. Çünkü kazadaki tüm ailelerin, kardeşlerimizin yürek acısının devam ettiği bir dönemde, biz böyle bir resepsiyon yapmayı değerlerimiz, geleneklerimiz açısından doğru bulmuyoruz. Onun için bu sene bu resepsiyonu yapmaktan vazgeçtik." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KARAMAN’A GİDİYOR

Kazayla ilgili gelişmeleri takip ettiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ardından kendisinin de Karaman’a gideceğini belirterek, "Hala beklentimiz var, umudumuz kesilmiş değil. Arkadaşlarımız, bakanlarımız orada çalışmalarını sürdürüyorlar, gayretler devam ediyor." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.