Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki karşılamada at pisliği ve köpek telaşı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov’un karşılanması esnasında protokol yolundaki ‘at pisliği’ ve bahçe içinde 'köpek’ telaşı yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov’un karşılanması esnasında protokol yolundaki ‘at pisliği’ ve bahçe içinde 'köpek’ telaşı yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Ankara’ya gelen Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov’un makam aracına Saray’a giriş sırasında atlı tören kıtası eşlik etti. Makam aracının atlar arasında ilerlediği esnada yol üzerindeki at pislikleri dikkat çekti. Makam aracı at pisliklerin hemen yanından geçti.

İkinci telaş ise ülkelerin milli marşları çalındıktan sonra Erdoğan ile Berdimuhamedov’un turkuaz renkli halı üzerinden yürüyüşe geçtikleri esnada yaşandı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın bahçesi içinde, Erdoğan ile Berdimuhamedov’un hemen arkasından nereden geldiği belli olmayan siyah bir köpek koşarak geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.