Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksicilerin Açtığı Pankarta Kayıtsız Kalmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Cumhurbaşkanımız durağımızda 1 bardak çay içer misiniz?” yazılı pankarta kayıtsız kalmayarak, The Marmara Taksi Durağı’nı ziyaret etti.The Marmara Otel’de Uluslararası Eğitim Zirvesine...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Cumhurbaşkanımız durağımızda 1 bardak çay içer misiniz?” yazılı pankarta kayıtsız kalmayarak, The Marmara Taksi Durağı’nı ziyaret etti.
The Marmara Otel’de Uluslararası Eğitim Zirvesine katılan Erdoğan, programın sonunda otelden ayrılarak Taksim Meydanı’ndaki çalışmaları inceledi. Daha sonra otel bitişiğindeki The Marmara Taksi Durağı’ndaki şoförlerin açtığı “Sayın Cumhurbaşkanımız durağımızda 1 bardak çay içer misiniz?” yazılı pankarta kayıtsız kalmayan Erdoğan, davette bulunan taksicilerin çayını içti. Durakta yaklaşık 20 dakika kalan Erdoğan’ın, taksicilerin korsan taksi ile ilgili sorunlarını dinlediği öğrenildi.
Taksi durağından Mehmet Demir, Erdoğan’ın davete icabetinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok büyük onur duyduk. Şeref duyduk. Bizi sevindirdi sağ olsun. Bu kadar yoğun gündemin içinde bizi şereflendirdi. Bir bardak çay içti. Mesleğimizin sorunlarıyla alakalı ana maddelerimiz vardı. Onları kendisine ilettik. Sağolsun kendisi bu konu ile alakalı ön bilgisi olduğunu, takipçisi olacağını neticelendirileceğini söyledi. Zaten Kadir Topbaş başkanımız da buradaydı. Kendisine de gerekli bilgileri verdi. İnşallah en kısa sürede sorunlarımızın çözüme ulaşacağını iletti kendisi bize. Sevindirdi bizi” dedi.
Mehmet Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Taksiciler olarak 19- 20 aya yakındır taksimetre zammı almıyoruz. Şuanda çok cüzi rakamlarla hem belediye otobüsünün dolmuşların minibüslerin altında bir tarife ile çalışıyoruz. Malum hem arabanın giderleri hem mazot giderleri ve aracın kendi sermayesi çok yükseldi. Belediyemiz bize 5 yaş sınırı koyduğu halde arabanın 55 bin 60 bin olduğu bir piyasadan bahsedildiğinde taşıdığımız tarife ücreti çok düşük. Öncelikle onu ilettik”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.