Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan güzellik uzmanlarının beklediği imzayı attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 108 bin güzellik uzmanını temsil eden esnafla Külliye’de bir araya geldi.300 binden fazla kadın çalışanın mağdur olmasına karşı desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan güzellik uzmanlarının beklediği imzayı attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 108 bin güzellik uzmanını temsil eden esnafla Külliye’de bir araya geldi.

300 binden fazla kadın çalışanın mağdur olmasına karşı desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sunan İstanbul Güzellik Uzmanları, Güzellik Salonu İşletmecileri, Kalıcı Makyajcılar ve Dövmeciler Esnaf Sanatkarlar Odası (İGDESO) Başkanı Ayşe Aydın, “Bizler ülkemiz için üretiyor, kazanıyor ve vergi veriyoruz. Çalışan aile bütçesine ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyoruz. Biz kendi vatanımızda çalışmak, üretmek, alın terimiz ile sahip çıkmak istiyoruz. Sizlerin liderliğinde yeni Türkiye’de kadınlarımız daha güçleniyor, daha nitelikli eğitim alıyor, daha fazla ekonomiye ve çalışma hayatına katılıyor ve daha fazla haklar elde ediyor’’ dedi.

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde "Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet" programında konuşan İGDESO Başkanı Aydın, sorunlarının çözümü için tıbbi ve bilimsel komisyonu toplayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ruhsat ile ilgili sorunu çözen İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ve kararı Bakanlar Kurulu’nda imzaya açtıran Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güzellik uzmanları ile gerçekleşen toplantıda İGDESO Başkanı Ayşe Aydın’ın girişimi ve bu konuda attığı adımı taktir ettiğini söyleyerek Güzellik Uzmanlarının Tıbbi Cihaz Kapsamına Girmeyen Cihazları Kullanarak Tıbbi Amaçlı Olmayan İşlemleri Yapabilmesi ve Bu Uzmanların Sahip Olması Gereken Belgeleri Düzenleyen Bakanlar Kurulu kararını, güzellik uzmanlarının karşısında imzaladı.

Külliye’de gerçekleşen toplantıya ülkenin birçok yerinden gelen güzellik uzmanlarının yanı sıra Vortex Firması CEO’su Ferit İşkar olmak üzere destek veren firmalar katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.