Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Siirt’e gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Maden Köyü’nde 17 Kasım’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine taziyede bulunmak üzere Siirt’e gitti.Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Maden Köyü’nde 17 Kasım’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine taziyede bulunmak üzere Siirt’e gitti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Eşi Esra Albayrak ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve bölge milletvekillerinin de eşlik ettiği ziyaret kapsamında önce Şirvan ilçesine bağlı Maden köyünde kurulan AFAD kriz merkezini ziyaret etti. Erdoğan, burada yaşanan maden faciası ile ilgili AFAD yetkililerinden bilgi aldı. Emine Erdoğan, daha sonra halen göçük altında bulunan işçilerin ailelerinin bulunduğu çadırları ziyaret etti. Ailelerin bekleyiş içinde olduğu bölgede, maden işçilerinin bir an önce kurtarılması duasında bulunuldu.
Daha sonra faciada hayatını kaybeden Sedat Bulut ve Reşit Can’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Emine Erdoğan, ailelerin ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.