Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Hamursuz Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tarih boyunca birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen aziz milletimiz, bundan sonra da karşılıklı saygıyı esas alarak yarınları birlikte inşa edecektir" dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamursuz...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tarih boyunca birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen aziz milletimiz, bundan sonra da karşılıklı saygıyı esas alarak yarınları birlikte inşa edecektir" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamursuz Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Yahudilerin Mısır’da esaretten kurtulmalarını simgeleyen Pesah, Musevilik inancının en önem dini bayramlarından biridir. ’Hamursuz’ olarak da adlandırılan bayramları vesilesiyle, Musevi vatandaşlarımızı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Barışı ve tüm inançlara saygıyı esas alan, farklılıkları zenginlik olarak kabul eden bir medeniyetin temsilcileri olarak bizler, tüm vatandaşlarımızın gelenek ve inançlarını özgürce yaşayabilmelerine büyük önem veriyoruz. Bu anlayışın, toplumumuzda birliğin pekiştirilmesi açısından da önemli olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Erdoğan, mesajında şunları kaydetti: "Tarih boyunca birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen aziz milletimiz, bundan sonra da karşılıklı saygıyı esas alarak yarınları birlikte inşa edecektir. Pesah münasebetiyle, barış içinde birlikte yaşadığımız Musevi
vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm Musevilere esenlik dileklerimi sunuyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.