Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Diyarbakır açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır’daki terör saldırısına ilişkin, “Terör örgütü köşeye sıkıştıkça bu tür eylemelerle alçak ve kirli yüzünü ifşa etmektedir. Milletimizin basireti ve desteği yanında güvenlik güçlerimizin kararlılıkları ile terör belasını bu ülkenin önünde bir engel olmaktan çıkaracağız “ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Diyarbakır açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’deki temaslarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brooking Enstitüsü’nde “Küresel Sınamalar ve Türkiye’nin 2023 Hedefleri” temalı bir de konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasının başında Diyarbakır’daki saldırıya değinen Erdoğan, “Diyarbakır’da güvenlik güçlerimizi hedef alan terör saldırısını en şiddetli bir şekilde lanetlediğimi belirtmek istiyorum. Hain saldırıda 7 emniyet mensubumuz şehit oldu, 13 emniyet mensubumuz ve 14 sivil vatandaşımız yaralandı. Hayatını kaybeden polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımız Rabbimden acil şifalar temenni diyorum. Şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu saldırılar bizim terörle mücadele azmimizi kesintiye uğratmayacaktır. Terör örgütü köşeye sıkıştıkça bu tür eylemeler alçak ve kirli yüzünü ifşa etmektedir. Milletimizin basireti ve desteği yanında güvenlik güçlerimizin kararlılıkları ile terör belasını bu ülkenin önünde bir engel olmaktan çıkaracağız. Çeşitli kılıflar altında himaye gören terör maalesef aldığı bu cesaretle ülkemizi, vatandaşlarımızı hedef almayı sürdürüyor. Bizim buna tahammülümüz kalmamıştır. Bu saldırıların Avrupalı ülkeler başta olmak üzere tüm dünyanın PKK terör örgütünün ve uzantılarının gerçek yüzlerini görmelerini vesile olmasını diliyorum” dedi. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.