Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan "altın kız"a tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 15 yaşındaki Ayşe Begüm Onbaşı ve hocası Gürkan Er’i telefonla arayarak tebrik etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 15 yaşındaki Ayşe Begüm Onbaşı ve hocası Gürkan Er’i telefonla arayarak tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 15 yaşındaki Ayşe Begüm Onbaşı ve hocası Gürkan Er’i telefonla aradı.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 15 yaşında müthiş bir başarıya imza atmış olan "Altın kız" Ayşe Begüm Onbaşı ve  Aerobik Cimnastik Milli Takım Antrenörü Gürkan Er’in Ramazan bayramlarını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haziran ayında Güney Kore’de yapılan Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda kazanılan altın madalyanın tüm Türkiye için gurur verici olduğuna dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Begüm Onbaşı ve hocasına başarılarının devamı dileğinde de bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akhisar Anadolu Lisesi öğrencisi olan ve spor çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyespor Spor Kulübü bünyesinde sürdüren Ayşe Begüm’ün çalışmaları ve okul durumu hakkında Er’den bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın spor faaliyetlerinin yanı sıra derslerinde de başarılı olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirttiği Ayşe Begüm’den aile durumu hakkında da bilgi aldığı kaydedildi. Ayşe Begüm’ün ve hocası Er’in ise bayram vesilesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aranmaktan büyük memnuniyet duyduklarını, bu ilginin kendileri için büyük onur olduğunu ifade ettikleri öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.