Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Başbakan Davutoğlu Kepez Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Antalya’da düzenlenen EXPO 2016 için şehre gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kepez Belediyesi’ne ziyarette bulundu.’’Çiçek ve Çocuk’’ temasıyla yola çıkan, kültür, eğitim, sanat, eğlence ve...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da düzenlenen EXPO 2016 için şehre gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kepez Belediyesi’ne ziyarette bulundu.
’’Çiçek ve Çocuk’’ temasıyla yola çıkan, kültür, eğitim, sanat, eğlence ve ticaret alanlarında Türkiye’nin prestijini artıracak olan Antalya 2016 EXPO fuarı’nın açılışı için Antalya’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, EXPO2016 açılışı öncesi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye ziyarette bulundu.
Ziyarette protokol üyelerini Kepez Çocuk Meclisi Yönetiminde bulunan çocuklar çiçeklerle karşıladı. Kepez Belediye Başknı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliği yaptığı programa, Erdoğan ve Davutoğlu’nun yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkçi, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile çok sayıda milletvekili ve bürokrat katıldı. Devletin önemli isimlerini kapsayan protokol, Tütüncü ve bürokratları tarafından Kepez Belediyesi’nde ağırlandı. Devletin zirve isimlerinin yer aldığı protokol, EXPO 2016 öncesi Kepez Belediyesi Başkanlığı’nda bir araya geldi.
Belediye yöneticileri ve çalışanları tarafından karşılanan protokolde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye çalışanlarını selamladı. Sunulan hizmetler ve projeler hakkında yapılan bilgilendirme toplantısında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erdoğan ve Davutoğlu liderliğindeki protokole sunum yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, genç Başkan Tütüncü’yü başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Yoğun geçen programda kendisini ziyarete gelen protokolü ağırlayan Tütüncü, devletin zirvesini Kepez’de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programda Kepez Belediyesi şeref defterini imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.