Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı, oyuncu, radyocu ve sporcuları kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Camii önündeki vatandaşlarla bir araya gelen sanatçı, oyuncu, radyocu ve sporcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Ceceli, Alişan, Doğuş, Kutsi, Nihat Doğan,...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Camii önündeki vatandaşlarla bir araya gelen sanatçı, oyuncu, radyocu ve sporcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Ceceli, Alişan, Doğuş, Kutsi, Nihat Doğan, Linet, Berdan Mardini, Davut Güloğlu, İntizar, Serkan Kaya, Doğuş, Ümit Sayın, Ahmet Selçuk İlkan, Ece Erken, Saruhan Hünel, Erdem Kınay, Yaşar İpek, Uğur Aslan, Sinan Akçıl, Ersin Düzen, Vatan Şaşmaz, Sefa Doğanay, Polat Yağcı, Hopdedik Ayhan, Afrikalı Ali, Gezegen Mehmet, Adem Metan, Güvenç Kurtar, Tanju Çolak, İsmail Özkan, Melih Kurtuluş, Survivor Nagihan gibi isimlerin bulunduğu kabulde misafirler Erdoğan’a desteklerini ifade etti. Erdoğan da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kabulde İçişleri Bakanı Efkan Ala, AB Bakanı Ömer Çelik, Enerji Bakanı Berat Albayrak da hazır bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.