Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görüşmesi yapıldığı bildirildi.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görüşmesi yapıldığı bildirildi.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra Suriye’deki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Federasyonu Başkanı Putin, Dünya Enerji Kongresi vesilesiyle İstanbul’da gerçekleştirecekleri görüşme hakkında da fikir teatisinde bulundular. Görüşmede, Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Türk Akımı projelerine de değinildiği kaydedildi. İki ülke arasında çeşitli sektörlerdeki işbirliğinin güçlendirilmesi konusunda kararlılıklarını ifade eden iki liderin Suriye’de çatışmaların durdurulmasına ve insani yardımların ulaştırılmasına yönelik çabaları yoğunlaştırmanın önemini vurguladıkları öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.