Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan Cumuhrbaşkanlığı özel uçağı ATA Malatya’ya indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekileri, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci karşıladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan Cumuhrbaşkanlığı özel uçağı ATA Malatya’ya indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekileri, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan özel Ata uçağı, Malatya Havalimanı’na saat 12.55’te iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Gümrük Bakanı Bülent Tüfençi ve beraberindeki protokol çiçekle karşıladı. Yoğun güvenlik tedbirleri arasında Cumhurbaşkanlığı otobüsüne binen Erdoğan ve beraberindekiler, kentteki programı için şehir merkezine doğru hareket etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya programına, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti İstanbul Milletvekili ve Cumhurbaşkanılğı Başdanışmanı Burhan Kuzu’nun da eşlik ettiği belirtildi.
Öte yandan, gün boyu Malatya’da bulunacak Erdoğan’ın Malatya’da, 2. Ordu Komutanlığını ve Valiliği ziyaretinin ardından toplu açılış töreninde konuşacağı, şehirdeki programın Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaretinin ardından gerçekleşecek sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle akşam yemeği ile sona ereceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.