Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçük Konuklarına Külliye’yi Gezdirerek Birlikte Yemek Yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebeti İle 81 İlden gelen çoçuklarla birlikte öğle yemeği yedi. Erdoğan, konuklarına Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni de gezdirdi.Misafiri olan çocuklara...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebeti İle 81 İlden gelen çoçuklarla birlikte öğle yemeği yedi. Erdoğan, konuklarına Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni de gezdirdi.
Misafiri olan çocuklara makam odası ve kütüphanesini gezdirerek onlara çok kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocukların isteği üzerine Mehmet Akif Ersoy’un “Zulmü Alkışlayamam” şiirini okudu. Kabulde, misafirler arasında bulunan görme engelli İrem Fitos, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a piyano çalarak mini bir dinleti sundu. Dinletinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, İrem Fitos’a Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki bazı programlarda piyano çalması teklifinde bulundu.
Misafirleri arasında bulunan şehit çocuklarıyla ayrı ayrı ilgilenerek kendileri ile sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklarla birlikte sanal ortamda balık tutma ve futbol oynadı, onlara çocuklara futbol ile ilgili taktikler verdi.
Eşi Emine Erdoğan’ın da kendisine refakatiyle, çocuklarla birlikte öğle yemeği yiyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabulün bitiminde çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.