Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis’te iftar programına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde iftar programına katıldı. Çatılara yerleştirilen keskin nişancılar, roket saldırılarına karşı dürbünlerle havayı gözetledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler,...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde iftar programına katıldı. Çatılara yerleştirilen keskin nişancılar, roket saldırılarına karşı dürbünlerle havayı gözetledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, karayolu ile 7 Aralık Üniversitesi’ne geçerek, Kilis Valiliği, Türk Kızılayı ve 7 Aralık Üniversitesi tarafından düzenlenen iftara katıldı. Erdoğan, burada şehit ve gazi alileri, Suriyeli sığınmacılar, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile buluştu. İftar yemeğine Kilis milletvekilleri Reşit Polat, Mustafa Hilmi Dülger, Vali İsmail Çataklı’nın yanı sıra Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç ile kent protokolü de katıldı.
İftar programı esnasında çatıda bulunan keskin nişancılar geniş güvenlik tedbiri alırken, ellerindeki dürbünlerle roketli saldırılara karşı havayı gözetledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.