Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih’te Bir Aile Dostunu Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih’te bir aile dostunu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek isteyen vatandaşlar, ziyaretin gerçekleştiği apartmanın önünde toplanarak Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih’te bir aile dostunu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek isteyen vatandaşlar, ziyaretin gerçekleştiği apartmanın önünde toplanarak Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih’te İskenderpaşa Mahallesi Sarıgüzel Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda yaşayan aile dostunu ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin içeriğine ilişkin bilgi verilmezken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, mahallelerine geldiğini öğrenen vatandaşlar, ziyaretin gerçekleştiği apartmanın önüne akın etti. Mahalle sakinleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için apartmanın önünde bekledi. Bazı vatandaşlar ise evlerinin camlarına, balkonlarına çıkarak Erdoğan’ı görmeye çalıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel ziyaretin ardından çıkışta sloganlar atarak, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan mahalle sakinlerini selamladı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de kendisine eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ayak üstü yaşlı bir adam ile sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.