Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EXPO 2016’da Türk Bahçesini Gezdi

Teması “Çiçek ve çocuk”, sloganı “Gelecek nesiller için yeşil bir dünya” olan ve bin 121 dönümlük alanda 1.8 milyarlık yatırım bedeli ile tamamlanan Türkiye’nin ilk Botanik Exposu, Expo 2016 Antalya’nın açılışından sonra Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teması “Çiçek ve çocuk”, sloganı “Gelecek nesiller için yeşil bir dünya” olan ve bin 121 dönümlük alanda 1.8 milyarlık yatırım bedeli ile tamamlanan Türkiye’nin ilk Botanik Exposu, Expo 2016 Antalya’nın açılışından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beraberindeki heyet, ülke bahçelerini gezdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu üyesi Faruk Çelik ile birlikte “Gelenekten geleceğe” temasıyla oluşturulan Türkiye bahçesinin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, “Türk bahçesi tüm EXPO 2016 Antalya’yı ziyaret edecekler için hayırlı olsun diyorum ve yapımında emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Çin bahçesini de ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra Şakayık Terasından açılış gösterisini izledi. Gösteride 6 bin havai fişek patlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.