Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diriliş Ertuğrul'a sahip çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gece TRT World açılışında Diriliş Ertuğrul dizisini “Benim torunlarım bile bırakmıyorlar, tamamını izlemek yetmiyor, bir de özetini izliyorlar” diyerek övdü. Erdoğan, “Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş” sözleriyle de Bayülgen’i eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 07:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan Diriliş Ertuğrul'a sahip çıktı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TRT World’ün tanıtım gecesinde ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisini övdü. Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ ödülünü alan ‘Diriliş Ertuğrul’ ekibi, hostesin yanlış yönlendirmesi sonucu teşekkür konuşması yapmadan kulise gitmişti. Gecenin sunucusu Okan Bayülgen yaşanan karışıklık sonrası yaptığı özür konuşmasında diziyi izlemediğini söylemişti.

‘TORUNLARIM BİLE İZLİYOR’

Erdoğan, ödül gecesinde yaşananlarla ilgili dün isim vermeden Okan Bayülgen’i eleştirerek şunları söyledi: “Onların o şekilde yorum yapmalarına değerlendirmelerine hiç kulak asmayın. Onların orada verilecek şekli bir ödülü önemli değil. Asıl önemli olan şu milletin gönlünü siz kazandınız ya asıl mükafat asıl ödül bu. Mesele budur. Benim torunlarım bile bırakamıyor. Tamamını izlemek yetmiyor bir de özetini izliyorlar. Bu denli artık gönülleri fethetmiş bir dizi bu. Sıradan değil. Ama onlar beyefendi izleyememiş fırsat bulursa izleyecekmiş. Kardeşlerim, başkalarının bizi anlamasını ve hakkıyla anlamasını beklemenin boş bir çaba olduğunu anlamamız gerekiyor.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.