Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu Saldırının Failleri Döktükleri Kanın Bedelini Misli İle Ödeyecekler"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da meydana gelen patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, Ramazan ayının ikinci gününde kalabalık bir caddede gerçekleştirilen saldırının faillerinin hiç bir kutsallarının olmadığının...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da meydana gelen patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, Ramazan ayının ikinci gününde kalabalık bir caddede gerçekleştirilen saldırının faillerinin hiç bir kutsallarının olmadığının ortada olduğunu ifade etti.
İstanbul Vezneciler’de meydana gelen terör saldırısına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
"İstanbul’un Vezneciler semtinde 7 polisimizin ve 4 sivil vatandaşımızın şehit olmasına, ayrıca yaralanmalara sebep olan bir bombalı saldırı meydana gelmiştir. Bu saldırıda şehit olan polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Saldırıda yaralanan kardeşlerimize de Rabbim’den acil şifalar niyaz ediyorum. Mübarek Ramazan ayının ikinci gününde, İstanbul’un kalabalık bir semtinde, cadde ortasında gerçekleştirilen bu menfur saldırının faillerinin hiçbir kutsallarının olmadığı ortadadır."
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasında, Türkiye’nin ahlakı olmayan, kan ve acıyla beslenen terör canavarına asla boyun eğmeyeceği belirtilirken "Bugüne kadar pek çok defa canlı bomba, bombalı araç, çukurlara ve akla gelen her yere döşenen tuzaklı patlayıcılarla yapılan saldırılara maruz kalan Türkiye, terör karşısındaki dik duruşundan taviz vermeyeceğini, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini tüm dünyaya göstermiştir. Vezneciler’deki patlama da, sonuç vermeyeceği kesinlikle bilinen, hiçbir fikre, hiçbir inanca hizmet etmesi mümkün olmayan, sadece kan dökme amaçlı bir saldırıdan başka bir şey değildir. Türkiye, bugüne kadar hiçbir şehidinin kanını yerde koymamış bir devlettir. Bu saldırının failleri de, döktükleri kanın bedelini mutlaka misliyle ödeyeceklerdir. Vezneciler’deki terör saldırısını şiddetle kınıyor, bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Şehitlerimizin yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun" açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.